Naše priče i trendovi

Šta znači SPF i koliko je dovoljno?

Kako izabrati kremu sa UV faktorom za lice? Koja je najbolja SPF krema i šta je SPF? U čemu je prednost korejskih krema za svakodnevnu UV zaštitu?

Rečnik korejske kozmetike - II deo

U nastavku je drugi deo rečnika korejske kozmetike koji smo za vas pripremili. Ako i vas zanima kozmetika sa dejstvom najkvalitetnijeg spa tretmana koja je bazirana na prirodnim sastojcima, bezbedna, zdrava i povoljna, vreme je da počnete sa dešifrovanjem rečnika korejskih proizvoda koji će zauvek promeniti vaš način gledanja na lepotu i negu kože.

Korejska kozmetika osvaja svet

Korejska kozmetika je odavno prešla granice svoje zemlje. Uselila se u većinu država i pronašla put do potrošača svih uzrasta. Tajna uspešnosti ovih preparata je u tome što oni teže da u potpunosti reše probleme na koži, a ne da ih kamufliraju.

Čudotvorno dejstvo zelenog čaja na masnu problematičnu kožu i crvenilo

Sastojci zelenog čaja imaju mnoge dokazane efekte kada se nanesu na kožu. Bore se protiv prevremenog starenja, štite ćelije od raka kože, blagotvorni su za tretman problematične kože, a pored toga odlično hidriraju i neguju.

Proširene pore i kako ih se rešiti?

Proširene pore su uslovljene genetikom i sa godinama, usled opuštanja kože postaju još vidljivije, ali evo šta možemo da uradimo da one budu čiste i manje primetne.

Fermentisani sastojci u kozmetici

Kako negovati lice u današnje vreme kada je broj prozivođača ogroman, a broj preparata još veći? Da li zaista industrija lepote čini baš sve da naša nega koze bude na zavidnom nivou ili je mnogo toga samo marketinški trik?